Net als voor mensen, is het ook voor honden belangrijk om de juiste voeding binnen te krijgen. Niet iedere hond zal dezelfde wensen hebben als het aankomt op voeding, maar toch zijn er een paar dingen die je het beste voor iedere hond kunt vermijden. Schappen in winkels liggen vol met allerlei verschillende soorten hondenvoeding, waardoor het soms wat overweldigend kan zijn om de juiste voeding voor je hond te vinden. Aan de hand van een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden, kun je gemakkelijker een keuze maken als het aankomt op hondenvoeding.

 

Wat te vermijden

Zoals hierboven al is genoemd, is er iets wat bijna voor iedere hond beter is als het in voeding wordt vermeden. Dit betreft graan. Voor veel honden zal het gelden dat je het beste voor hondenvoer zonder granen kan kiezen. Graan wordt veel gebruikt als goedkope opvulling van hondenvoer en granen zijn niet van belang voor je hond. Niet iedere hond zal problemen hebben met granen in de voeding, maar honden die dit wel hebben, kunnen problemen krijgen met hun verteringsstelsel. Om het zekere voor het onzekere te nemen kun je dus het beste kijken naar hondenvoer waar geen granen in verwerkt zitten. Dat hondenvoeding geen granen bevat is geen probleem, want in deze voeding wordt gebruik gemaakt van zoete aardappel. Door de juiste bereiding is dit makkelijk verteerbaar voor je hond en zullen er dus minder snel verteringsproblemen bij je hond opspelen.

 

Weinig extra’s

Naast granen zijn andere toevoegingen ook niet altijd bevorderlijk voor de gezondheid van je hond. Hondenvoer zonder toevoegingen is dus ook iets waar je op kunt letten bij het aanschaffen van hondenvoeding. Hondenvoeding zonder graan en extra toevoegingen maakt de voeding veel natuurlijker en dat is wat je wilt voor je hond. Natuurlijke hondenvoeding bevat namelijk vooral veel vlees en dit is wat honden ook erg lekker zullen vinden.

 

Natuurlijke voeding

Bij Nerogold kun je terecht voor verschillende soorten voeding voor je huisdieren. Gebaseerd op verschillende belangrijke punten is er een selectie gemaakt voor de beste voedingskeuzes. Of je nou een pup of volwassen hond hebt, voor iedere leeftijd is er voeding bij Nerogold aan te schaffen. De voeding van Nerogold is natuurlijk en ook als je hond ondersteuning nodig heeft, bijvoorbeeld op het gebied van vertering, zijn hier ook special voedingskeuzes voor. Om tot de beste voeding voor jouw hond te komen kun je via de website bekijken welke voeding het meest geschikt is. Door rekening te houden met verschillende wensen voor je hond en dingen waar op gelet moet worden, kun jij je hond de beste keuze qua hondenvoeding geven. Dit pakt positief uit voor je hond, maar ook voor jou als baasje van de viervoeter.